Stopite v stik

Z veseljem si vzamem čas za vas. Če imate dodatna vprašanja, povratne informacije, ideje ali bi mi radi sporočili kaj drugega, sem v času delovnika dosegljiva na telefonski številki 041 594 464
Lahko mi tudi pišete na katarina@nanikozmetika.si ali me kontaktirate preko Facebooka ali Instagrama.

Pogosta vprašanja

Nekaj pogostih vprašanj

Trenutno je omogočeno samo plačilo po predračunu, vendar v kratkem pričakujem, da bo možno plačati tudi s kreditno kartico in Paypalom. V primeru osebnega prevzema izdelkov na sedežu podjetja je v izjemnih primerih možno tudi plačilo z gotovino, a to le po predhodnem dogovoru.

Pri izdelkih po naročilu lahko traja 3-5 dni, da izdelke pripravim, sama dostava znotraj Slovenije pa traja nato ponavadi še 1-2 delovna dneva.

Stroški dostave izdelka ali izdelkov so določeni pavšalno in znašajo 2,50€ za pošiljke do 500g. Če teža ali dimenzije paketa presega to vrednost, se poštnina zaračuna skladno s cenikom Pošte Slovenije za priporočene pošiljke.

Če vam izdelek ni všeč ali bi ga iz kakega drugega razloga radi vrnili, lahko to naredite v 14-ih dneh od nakupa. Pogoji vračila so podrobneje opisani v splošnih pogojih poslovanja, zato svetujem da za konkreten izdelek preverite, če je vračilo možno.

Ko opravite nakup izdelka po naročilu, vas v najkrajšem možnem času kontaktiram, da se dogovorimo glede konkretne izvedbe. Takrat je priložnost, da izrazite posebne želje, mi opišete prostor, kjer bo lovilec visel in mi zaupate namembnost naročila (je izdelek za vas ali gre za svečano priložnost? poroko? birmo? ali kaj drugega) Glede na vaše podatke bom namreč izbirala materiale in prilagodila barvno shemo.

Izdelava lovilca sanj traja ponavadi od 3-5 delovnih dni. Pošiljanje doda 1-2 dni.

Izdelke si lahko ogledate v mojem studiu na sedežu podjetja Novo polje c. XI/10a v Ljubljani po predhodnji najavi po telefonu 041 594 464 ali mailu: katarina@nanikozmetika.si

Ne, nimam trgovine. Te spletna trgovina je moj glavni prodajni kanal.

Kljub temu pa lahko moje izdelke kupite v butični trgovinici Huda kot poper v centru Ljubljane na Starem trgu 2, kjer boste našli tudi veliko drugih izdelkov izpod rok slovenskih umetnikov.

Koža novorojenčka se razlikuje od kože odraslih, saj je predvsem tanjša in bolje hidrirana, z meseci pa postopoma pridobiva strukturo in fiziologijo, ki je podobna koži odraslih. Vsa trda mila po hladnem postopku imajo PH vrednost med 8-9, zato niso primerna za občutljivo kožo dojenčkov, pri katerih se še vzpostavlja kislinski plašč (njihov PH je okoli 5,5). 

Katarina Pirman Škoro,
naravni izdelki za nego in dom, s.p.

Novo Polje, cesta XI 10a,
1260 Ljubljana Polje,
Slovenija